SUSANNE

Kevättä rintaan, Maaliskuun PopUpit

Kevättä rintaan, Maaliskuun PopUpit

Maaliskuu ja kevät starttaa NYT! Susanne PopUp:ssa se tarkoittaa että tapahtumia riittää vaikka kuinka. Kirkkonummella Susanne PopUp viimeistä päivää huomenna 2.3. Kiitos kaikille ihanille kävijöille ja viimeiset ehtivät vielä shoppailemaan. Torstaina 7.3. Oulunkylän Helsinki Fashion House:ssa Susannen ovet avoinna klo 12-16. (3krs) Siitä PopUp matkaa Vuosaaren kauppakeskus Columbukseen. PopUp myymälä avoinna toritasolla 11.-27.3. Uutta ja ihanaa tarjolla!             Avoinna ma-pe klo10-18, la klo 10-16. Perille pääsee mm.metrolla tai autolla. Ilmaista parkkitilaa löytyy.. Ja välissä vielä vuoden ensimmäinen YSMY-tapahtuma  Oulunkylän Fashion House:ssa 15.-17.3. Nähdään Helsingissä!

Lue lisää →


Iloista tammikuuta!

Iloista tammikuuta!

Johan on ollut pakkaset! Siksi onkin ihanaa saada myyntiin yksiväristä Apollina – neuletta. Pehmeitä päällä ja malliltaan siroja! Aivan ihania talven keleihin. Muutenkin uutta on saatu, ja tulee viikottain! Verkkokauppa palvelee 24/7. Tällä hetkellä Susanne PopUp löytyy Hämeenlinnasta. Tiesitkö että Hämeenlinna täyttää tänä vuonna 385v! Tässä PopUp:n tammikuun aikataulu: Hämeenlinna Goodman kauppakeskus 13.1 asti tiistaina 16.1 Fashion House, Mikkolankatu 1 A, Helsinki klo 12-17 tai sovi oma aika kauppakeskus Lauttis, Lauttasaari (metroasema), Helsinki 18.1 – 7.2 TERVETULOA!!

Lue lisää →


Talven taika on Susannen muutto.

Talven taika on Susannen muutto.

Susannen "koti" Fredan jälkeen oli muutaman vuoden Espoossa, ensin Matinkylässä ja sitten Iivisniemessä. Nyt muutimme takaisin Helsinkiin, tosin ei vieläkään kivijalkaan, vaan Fashion House Oulunkylään jossa Susanne avoinna aina silloin tällöin. Monelle tuo Ogelin Fashion talo on tuttu Ysmyistä, joihin Susannenkin on monesti osallistunut. Nyt olemme osa taloa! Ensi vuonna on tarkoitus olla avoinna aina muutama päivä kuussa vaikka PopUp olisikin "reissussa".  Aukioloista laitamme toki tiedon Susanne.fi sivulle, Facebookin sekä Instaan, ja uutiskirjeeseemme jonka voi tlata tästä samalta sivulta, tuosta laatikosta: tilaa uutiskirje. Iloista joulun odotusta, talven valoa ja hyvää mieltä!    

Lue lisää →


Syksy, ihana syksy!

Syksy, ihana syksy!

Kyllä se vaan niin on kun ilta tummuu, ja sataakin välillä, niin vaatekaappiin kaipaa hieman tummempia sävyjä. Miten olisi perinteistä pantteria, suklaan ruskeaa yhdistettynä beigeen. Tai lilaa? Vihreän hehkua syksyyn? Tumman värityksen ei todellakaan tarvitse olla tylsää, tahi ankeaa. Nauti Susannen syksyn vaatteista, ne ovat iloisia, naisellisia. Aina! Tervetuloa PopuPiin tai tilaa verkkokaupasta.

Lue lisää →


Naisellista, erilaista, ihania vaatteita!

Naisellista, erilaista, ihania vaatteita!

Naisellista, erilaista, ihania vaatteita! Sellaisia on aina Susannen vaatteet olleet, ja ovat vastaisuudessakin.  Syksyn mallistoa on alkanut tulla, vaikka kesäfiilistä riittää taatusti syyskuun puolen väliin asti. Verkkokauppan lisäillään  uutuuksia ja PopUp jatkaa matkaa. Elokuun loppu vietetään Espoon Lippulaivassa (14.-28.8), siitä Helsinkiin Lauttikseen... seuraa sivustoamme Susanne.fi, Facebookia Susanne/Freda tai Instagrammia Susanne_Finland niin näet missä PoUp on! Tervetuloa soviittamaan tai tilaa verkosta! Ihanaa syksyn alkua! Pysytään upeana!

Lue lisää →