SUSANNE

Kesän rentoutta ja verkkokauppaa.

Kesän rentoutta ja verkkokauppaa.

Koko kevään on PopUp kiertänyt eri kaupungeissa, kauppakeskuksissa ja kivijaloissa. Hauskaa on ollut! Ihania asiakkaita tavattu, ISO KIITOS kävijöille! Ilman teitä PopUp ei olisi mitään. "Kiertueen" jälkeen on nyt kesätauon ja rentoulun aika. Syksyllä jatketaan taas! Verkkokauppa kyllä palvelee koko kesäkauden, tosin hieman supistetulla valikoimalla. Elokuussa sitten aloitetaan uusi kausi! Esimerkiksi Frank Lymanin mallisto uusitaan kokonaan. Kesäloman alkaessa käy silmäys vaatekaapissa, mitä pakata lomalle. Lomallahan voi tulla ex tempore juttuja, johon ei ihan lomashortseissa viitsi lähteä, toisaalta reissuun ei niin hirveästi tee mieli ottaa mukaan vaatetta.  Vinkkinä Susanne ehdottaa: Pakkaa ns. olomekko, rento ja mukava, esim. pellavamekko Amira. Se on...

Lue lisää →


O-la-laa! Nyt on kevät!

O-la-laa! Nyt on kevät!

Onko vaatekaappisi valmis kevääseen? Nyt kaivataan väriä! Jos kaappisi huokuu mustaa, harmaata, varmaanki kaipaat uusimista! Susanne auttaa! Aloita vaikka Merja-paidalla, yksivärinen ihanuus yhdistyy mihin vain, esimerkiksi Frank Lymanin uusiin leveä lahkeisiin farkkuihin. Tai entä uusi mekko? Miten olisi upea Armi-mekko, jossa midipituinen helma pitenee taakse ja hihoissa kiva uusi twisti. Tai! Lehtikuosinen Aija-mekko jota voi jopa tunikana käyttää! Verkkokauppa Susanne.fi palvelee aina, PopUp matkustaa huhtikuussa Porvooseen, kauppakeskus Lundiin 1krs. Piipahda siis siellä!!

Lue lisää →


Talvikauden kerrospukeutumista

Talvikauden kerrospukeutumista

Ihanat lumikinokset kutsuvat ja antavat valoa! Työ-ja kauppareissut menevät kävellen, ihanaa hyötyliikuntaa! Kuitenkin talven pukeutumisen haastena on että sisällä on yleensä lämmin ja ulkona kylmä. Eli sisäpukeutumisen tulisi olla melko ohutta ja päälle lämmintä. Niinpä meidän ihanat kuvioneulospaidat (esim. Piia, Kaisa ja pitkänä Silja) ovatkin olleet todella suosittuja.  Ihanan pehmeitä iholla, mutta tarpeeksi ohutta neulosta jonka päälle voi lisätä vaikka Miisa-neulostakin ennen kuin sujahtaa toppatakkiin. Lumi-iloa!  

Lue lisää →


Ale, uutta ja PopUppia!

Ale, uutta ja PopUppia!

Ihanaa tammikuuta! Tammikuu on muotikaupassa aina jännittävää aikaa, sillä samalla kun alennusmyynnillä tyhjennetään varastoja, uusia ihania vaatteita saadaan rekkeihin. Kevään merkki keskellä talvea! Verkkokauppa pyöriikin koko ajan, mutta lisäksi aleostoksille pääsee Espoon Iivisniemeen to ja pe (13.-14.1) paikalla ollaan ainakin klo 11-17, ja toki myöhempääkin jos tarvetta! Alen lisäksi uutuuksia luvassa! Vuoden ensimmäinen varsinainen Susanne PopUp paikka on Kotka! Kotka onkin kaupunki jossa ollaan ehkä useimmiten "Pop Upattu". Tällä kertaa Pop up-myymälämme sijaitsee Kirkkokadulla, Pasaatin kulmassa. Tervetuloa 17. - 29.1!

Lue lisää →


Hyvää ja iloista uutta vuotta!

Hyvää ja iloista uutta vuotta!

Uuden vuoden juhlat vaihtuivat kotoiluksi, voihan Korona! Me, kuten monet teistä, olimme vakaasti päättäneet iloita vuoden vaihtumisesta, kokoontua ystävien kanssa isosti juhlimaan, mutta nyt juhlat vaihtuivat pieniin illanistujaisiin ja kotiin sohvalle. Silti on aattona  ihana pistää vähän bling blingiä päälle! Vaikka upean Erin paidan, ihan vain omaksi iloksi! Ja vuoden ekana päivänä voi sitten heittäytyä täysin kotoiluun Cathy velouripaita päällä, joko leggareilla tai ilman. Vuosi vaihtuu, Susanne jatkaa tällä uudella PopUp-tiellä. Kohtaamisia eri kaupungeissa tarjoten klassista muotia Ranskasta, Italiasta ja Kanadasta. Tukikohtamme on nyt Iivineimessä, Espoossa jossa ovet ovat PopUp:ien välissä avoinna. Toivotamme kaikille parempaa, iloisempaa ja vapaampaa vuotta 2022.

Lue lisää →