SUSANNE

PopUp-myymälä 3.-22.5 Runeberginkadulle, Helsinkiin!

naisten vaatteet popup susanne toukokuu

PopUp-myymälä 3.-22.5 Runeberginkadulle, Helsinkiin!

  ILOISTA VAPPUA JA TOUKOKUUTA! Poikkeuksellinen kevät on ollut odotusta täynna, koska päästään messuille, koska voidaan kohdata. Nyt näyttää jo iloiselta tulevaisuus joten päätimme toimia, ja: Meillä on suuri ilo ilmoittaa että Susanne PopUp-myymälä avataan Etu-Töölöön, Helsinkiin 3.5! Tervetuloa sovittelemaan ihania uutuuksia Pariisista, Milanosta sekä Montrealista!  Palvelemme Teitä kolmen viikon ajan osoitteessa Runeberginkatu 35 (Tunturikadun kulmatalo)      

Lue lisää →


Verkkokauppa rules!

kotiasu verkkokauppa vuosi2021

Verkkokauppa rules!

Kevättä olemme varmaan kaikki odotaneet kovasti. Koronan piti hellittää ja näkisimme toisiamme. Valitettavasti vallitsevat olosuhteet veivät kevään PopUp-kohtaamiset. Piti olla 3 viikkkoa Helsingissä myymälä ja kahdet Ystävä-myynnitkin, mutta eihän näitä nyt voi pitää. Harmittaa! Pakko oli luopua, mutta onneksi moni on löytänyt Susannen verkkokaupan. Ja aivan ihanaa on ollut saada kommentteja että moni kaipaa arjessa muutakin kuin verkkarit ja t-paidan, etätöihinkin kuulema on piristävää pukeutua kunnolla. Ja työpäivän loputtua vaihtaa taas vaatteet. Me täällä "netissä" yritämme jatkaa pukeutumisen auttamista! Frank Lyman- mallisto lisääntyy viikko viikolta. Ne koot tosiaan vastaavat ihan normi suomi-kokoja.  Lisäpalveluna nyt pääkaupunkiseudella kotisovitus. Valitse vaateet ja tilaa...

Lue lisää →


Kaunista talvea

alessia farkut neule pukeutuminen susanne talvi ystävänpäivä

Kaunista talvea

Ihanaa kun olemme saaneet lunta. Valoa ja energiaa; taivakin näyttää siniseltä kuin Alessia-neule! Nyt todellakin voi nauttia talvesta. Pue päällesi rento neule, verkkokaupasta löytyy vielä alennushintaan upeita neuleita. Nappaa omasi ja yhdistä vaikka Frank Lymanin farkkuihin. Niitä löytyy myös verkkokaupasta. Ja tietenkin kaikissa on pieni lisäjuju! Ilahdutetaan itseämme ja ystäviä kauniilla vaatteilla. Ihanaa talvea!

Lue lisää →


Ystävänpäivää!

tarjous verkkokauppa ystävänpäivä

Ystävänpäivää!

Tässä pieni runo ja tarjous ystävänpäivän kunniaksi:   Lupaan pakata Sulle mekkoa ja sukkaa, samalla ajattelen kaunista kukkaa. Kukka on kuin vaate, päivän piriste ja aate!   Ystävänpäivän lahjaksi postikulut 0e sunnuntaihin asti. (10.-14.2-21) Ihanaa Ystävänpäivää!  

Lue lisää →


Susanne & Frank Lyman

Susanne & Frank Lyman

Onko Frank Lyman Sinulle jo tuttu? Frank Lyman Design on kanadalaisen Frank Lymanin perustama naisten vaatemallisto. Hän jo 18-vuotiaana aloitti naisten vaateliikeessä työskentelyn, ja tiesi että naisten vaatteet ovat hänen kohtalonsa. Vuonna 2001 Frank perusti oman muotitalonsa, ja mallistojen suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tänä päivänä Frank Lyman Design on tunnettu koko maailmassa.  Nyt on tilaisuus tutustua näihin naisillisiin vaatteisiin, sillä Susanne aloittaa yhteistyön Frank Lymanin kanssa. Onneksemme voimme tarjota jälleen kanadalaista huippu designia Susannessa. Nyt verkkokaupassa ja koronan hellittäessä PopUp-tapahtumissa. Suurin osa Frank Lymanin vaatteista on helppohoitoisia, pese ja pidä! Rypistymättömiä, arkeen ja juhlaan. Nyt tarjolla aluksi Frank Lymanin...

Lue lisää →