SUSANNE

Syksy, ihana syksy!

Syksy, ihana syksy!

Kyllä se vaan niin on kun ilta tummuu, ja sataakin välillä, niin vaatekaappiin kaipaa hieman tummempia sävyjä. Miten olisi perinteistä pantteria, suklaan ruskeaa yhdistettynä beigeen. Tai lilaa? Vihreän hehkua syksyyn? Tumman värityksen ei todellakaan tarvitse olla tylsää, tahi ankeaa. Nauti Susannen syksyn vaatteista, ne ovat iloisia, naisellisia. Aina! Tervetuloa PopuPiin tai tilaa verkkokaupasta.

Lue lisää →


Naisellista, erilaista, ihania vaatteita!

Naisellista, erilaista, ihania vaatteita!

Naisellista, erilaista, ihania vaatteita! Sellaisia on aina Susannen vaatteet olleet, ja ovat vastaisuudessakin.  Syksyn mallistoa on alkanut tulla, vaikka kesäfiilistä riittää taatusti syyskuun puolen väliin asti. Verkkokauppan lisäillään  uutuuksia ja PopUp jatkaa matkaa. Elokuun loppu vietetään Espoon Lippulaivassa (14.-28.8), siitä Helsinkiin Lauttikseen... seuraa sivustoamme Susanne.fi, Facebookia Susanne/Freda tai Instagrammia Susanne_Finland niin näet missä PoUp on! Tervetuloa soviittamaan tai tilaa verkosta! Ihanaa syksyn alkua! Pysytään upeana!

Lue lisää →


Susanne PopUp Hangossa, verkkokauppa lomailee

Kesä on parhaimmillaan, Hangossa tuntuu aurinko paistavan koko ajan. Siispä se on ehdoton retkipaikka, ja tietenkin Itäsataman Graniittilinna jossa Susanne PopUp tarjoaa upeita kesävaatteita. On kauniiita mekkoja, söpöjä puseroita, rentoja tunikoita ja yllätys! 6.7 tulee valikoimaan valkoiset ja mustat sandaalit! Nyt kannattaa matkata Hankoon! Graniittilinna on avoinna joka päivä, ma-la 11-18 ja su 11-16. Siellä on myös ihastuttava CafeKonttori, jossa mm.suussasulavia munkkeja, ja Graniittilinnan toisessa päässä trendikäs drinkkibaari Coco.   Susannen verkkokauppa tekee historiaa ja lomailee 3.- 30.7 mutta toki tiedusteluja ym voi tehdä sähköpostin kautta susanne@susanne.fi   IHANAA HEINÄKUUTA!

Lue lisää →


Väriä!

Väriä!

Vai että suomalaiset kulkevat vain mustassa? Ei todellakaan! Tammikuusta asti on kyselty värejä, ja niitähän Susannesta löytyy.  Ehdottomasti suosikkivärit ovat vihreä, oranssi ja pinkki  Ja niitä olemme maailmalta teille haalinet!  Toki muutkin värit ja varsinkin kirjavat kuosit ovat löytäneet ostajansa. Erilaista, iloista; sitä nyt tarjoamme! Ei todellakaan tänä kautena voi puhua "harmaasta pohjoisen kansasta". Väriä maailmaan!    

Lue lisää →


Uusi vuosi, uudet vaatteet ja PopUpit!

Uusi vuosi, uudet vaatteet ja PopUpit!

Vuosi 2023 TERVETULOA! Tänä vuonna aloitimme vauhdilla. Ensimmäinen PopUp avattiin jo 2.1. Espoon Lippulaivaan ja sieltä sukellamme suoraan Porvoon Lundiin 16.1. Ensimmäiset 2023 mallistot saapuivat NYT, kesään asti saapuu uutta! Pysy kuulolla; tilaa Susannen uutiskirje tältä verkkosivulta. Seuraa Facebook SusanneFreda, Instagram Susanne_Finland

Lue lisää →