Kesän rentoutta ja verkkokauppaa.

Koko kevään on PopUp kiertänyt eri kaupungeissa, kauppakeskuksissa ja kivijaloissa. Hauskaa on ollut! Ihania asiakkaita tavattu, ISO KIITOS kävijöille! Ilman teitä PopUp ei olisi mitään. "Kiertueen" jälkeen on nyt kesätauon ja rentoulun aika. Syksyllä jatketaan taas!

Verkkokauppa kyllä palvelee koko kesäkauden, tosin hieman supistetulla valikoimalla. Elokuussa sitten aloitetaan uusi kausi! Esimerkiksi Frank Lymanin mallisto uusitaan kokonaan.

Kesäloman alkaessa käy silmäys vaatekaapissa, mitä pakata lomalle. Lomallahan voi tulla ex tempore juttuja, johon ei ihan lomashortseissa viitsi lähteä, toisaalta reissuun ei niin hirveästi tee mieli ottaa mukaan vaatetta.  Vinkkinä Susanne ehdottaa: Pakkaa ns. olomekko, rento ja mukava, esim. pellavamekko Amira. Se on ihana mökillä, partsilla ja pihalla vaikka vieraitakin tulisi. Hihaton mekko on hyvä helteellä, mutta voit pukea siihen päälle esim. Maiju pitsijakun suojaamaan käsivarsia. Pakkaa mukaan yksi juhlavampi mekko, jos yllätyskutsu tulee! Vaikka tuo hattarankeveyt Pilvi-mekko. Tai Mona-mekko, pitkä helma peittää myös hyttysen puremat.

Ota myös mukaan housu- ja puseroyhdistelmä, esim valkoiset Noora-housut ja siihen hennon roosan värinen Marika-paita. Jos sataa tai muuten tekee mieli pukea housut. Toki mukaan myös uikkarit, alusasut ja juu, varmuuden vuoksi Suomen suveen toppatakki! Ihania lomahetkiä, ja jos lomaa ei ole; nauti vapaahetkistä, ne ovat kesällä kuin minilomia!

Kaikille hulppeaa kesää!!

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu