SUSANNE — neule

Kaunista talvea

alessia farkut neule pukeutuminen susanne talvi ystävänpäivä

Kaunista talvea

Ihanaa kun olemme saaneet lunta. Valoa ja energiaa; taivakin näyttää siniseltä kuin Alessia-neule! Nyt todellakin voi nauttia talvesta. Pue päällesi rento neule, verkkokaupasta löytyy vielä alennushintaan upeita neuleita. Nappaa omasi ja yhdistä vaikka Frank Lymanin farkkuihin. Niitä löytyy myös verkkokaupasta. Ja tietenkin kaikissa on pieni lisäjuju! Ilahdutetaan itseämme ja ystäviä kauniilla vaatteilla. Ihanaa talvea!

Lue lisää →


Tervetuloa upea 2021

Magi-neule neule vuosi2021

Tervetuloa upea 2021

Vuosi alkoi lumisateella, sitä katsellen tuli lämmin olo, kuin kietautuisi neuleeseen, kaikki alkaa uudestaan, kaikki sujuu paremmin. Verkkokaupassakin alkaa uudistus: nykyinen mallisto alessa, uutta odotellaan. Onkin hyvä aika valita talven vaatteet. Ihanaa tammikuuta ja vuotta 2021! Kiitos vuodesta 2020.    

Lue lisää →


Black Friday!!

Black friday neule popup tarjous tilaa netistä verkkokauppa viskoosineule

Susanne mukana Black Friday-tarjouksissa! Koodilla bfsusanne20 saat -20% kaikista tuoteista alea! Eikö ole hullua?! Jopa alennetuista! Keskiviikkona klo 00.00 alkaa! Ja sunnuntaihin asti voi shoppailla! Kurkkaa ihania neuleita, värejä löytyy. Suurin osa on tutusti yhden koon eli 34-42, Ranskalaisia ja Italialaisia kun ovat. Jos herää kysymuksiä niin ota yhteyttä, vastaamme myöhään illallakin. Tai ei lauantaina, mutta yritetään tosi nopeasti! Black Friday on Susannessa pitkä viikonloppu! Lystikästä ostohetkeä!    

Lue lisää →


Lokakuu

huivi kiitos lappeenranta Lokakuu neule neule huivilla popup ruska syksy tilaa netistä tupsu verkkokauppa viskoosineule

Lokakuu

Se on sitten lokakuu! Ihana ruska, sää viilenee ja illat pimenee. Nyt olisi hyvä hetki tilata pehmeä viskoosineule, Kurkkaa tuota neuletta 6973, siihen kuuluu myös tuo ihana tupsupäinen huivi! Kiitos Lappeenrannan PopUpissa vierailleet, hauskaa oli kohdata!  Nyt hetki funtsitaan missä seuraavan kerran poksahdetaan!  

Lue lisää →